Transformare interioară

Consiliere în transformare interioară este numele procesului de devenire, de creștere, de dezvoltare în direcții noi sau de aprofundare a unor dimensiuni fizice, mentale, sufletești și spirituale, în funcție de dorințele fiecăruia.

Prin această consiliere, îmi propun să susțin un spațiu în care oricine poate să întreprindă o asemenea călătorie interioară, bazându-mă pe propriile mele călătorii interioare, pe cunoaștere profundă în domeniul trupului, minții și a sufletului și pe ceea ce știu a fi misiunea mea în această viață. 

Dacă ai găsit în sufletul tău o chemare spre „altceva”, dacă ai un sentiment că viața este mai mult decât ceea ce vedem în jur, dacă ai citit multe cărți de dezvoltare personală și spirituală, atunci această călătorie ți s-ar putea potrivi. Bineînțeles, doar tu poți ști dacă acest tip de consiliere este ceea ce cauți. Viața se trăiește prin deschidere, autocunoaștere, experimentare, realiniere, prin schimbarea direcției atunci când este necesar. Viața se trăiește, nu doar se „supraviețuiește”.

Mi-a plăcut o expresie a unei cursante de-ale mele când a spus: „Tu m-ai învățat cum este să mă simt vie.” Ce bucurie să fac parte din aceste minunate călătorii și deveniri ale voastre, ce onoare!

De multe ori, această chemare a sufletului nostru devine evidentă atunci când ne îmbolnăvim sau ni se întâmplă ceva ce ne blochează. Atunci abia, zgomotul mental încetinește și noi putem percepe vocea sufletului nostru. Provocarea în acest stadiu, este frica care vine odată cu boala/ situația traumatizantă. Am lucrat cu cursanți care au trecut prin boli provocatoare, inclusiv cancer. Suntem învățați să ne poziționăm atât de greșit față de boală și față de încercările vieții, încât murim fără să fi trăit, cu adevărat. Tu vrei să te simți viu/vie?

Transformare interioară înseamnă o cale prin care să simți că trăiești, o cale prin care să construiești o relație cu viața, cu tine, o cale de a descoperi ce suntem dincolo de corp și de minte. Este un demers al sufletului, un demers spiritual,o incursiune spre Dumnezeu, nu acela creat de religie, ci înspre cel adevărat. Transformare interioară este un nou mod de a fi religios, înțelept, iubitor, o cale spre un Om Nou.

De ce cred eu, Roxana Juverdeanu că pot face asta? Pentru că nu doar cred, ci Știu și Simt cu toată ființa mea că aceasta este calea mea: a fi Creatoare de practici pentru Cunoașterea și Dezvoltarea Sinelui.

Din 2003 am început să citesc cărți de dezvoltare personală. Pe atunci habar nu aveam despre ce potențial există în noi sau despre faptul că noi aveam capacitatea de a ne schimba viața și de a crea conștient. Atunci eram doar atrasă de dezvoltarea unor abilități. În 2010 am avut prima experiență spirituală profundă și mi-a luat 8 ani să o pun în practică, să o desăvârșesc, să o transform într-un adevăr în această viața, ca și Roxana. Am descoperit lucruri incredibile, am trăit experiențe minunate, ultima fiind la sfârșitul anul 2018 când timp de 10 zile am optat pentru izolare voluntară, neavând contact 10 zile cu exteriorul, față în față, telefon, internet sau informație tipărită. Au fost 10 zile de meditație, de conexiuni înalte, de desăvârșire a unei călătorii care a început cu ani în urmă. Desigur, călătoria continuă, dar acum mă simt un altfel de călător.

Să nu crezi că dincolo de ceea ce spun nu există asumare în viața reală, că nu este participare la ceea ce văd în jur. Dimpotrivă. Nu sunt doar o inimă iubitoare ca altă dată, ci am devenit o inimă înțeleaptă și am înțeles că am o responsabilitate de a participa activ la viață. Parte a participării mele, este această misiune de a-i învăța pe ceilalți să ajungă la un nivel superior de ființare și să obțină rezultate palpabile în viața de zi cu zi.

Spiritualitatea nu înseamnă renunțare și izolare, ci și participare conștientă, transformare și construire în lume. Dacă ai simțit ceea ce am scris aici și consideri că vrei să explorezi mai mult, putem să ne întâlnim pentru o ședință de consiliere.

A plăti pentru consiliere/spiritualitate nu este ciudat, ci este un mod de a recunoaște valoarea acesteia. Se susține o energie, prin altă energie. Pentru că, atâta vreme cât avem un corp, avem și anumite nevoi.

Acum 9 ani, am făcut consiliere pe gratis, neînțelegând tocmai participarea mea activă la viața mea, la a mă susține prin propriile puteri. Am tratat naiv această problemă atunci, sperând că dacă eu fac așa un bine, cineva mă va susține. Nu s-a întâmplat și am pierdut și ceea ce construisem până atunci. La asta m-am referit că am spus că am fost o inimă iubitoare, dar acum mă consider o inimă înțeleaptă. Acum mă simt echilibrată și înțeleg cum energiile circulă, inclusiv cea a banilor. Spiritualitatea nu cere sacrificiu și martiraj, ci asumare pentru propria ființă.

Eu locuiesc în Alba Iulia unde consilierea se poate desfășura față în față. Dacă nu ești din Alba Iulia sau nu poți ajunge, ne putem vedea virtual, pe ce cale alegem împreună. Tarif: 60 lei/oră. Telefon contact: 0726.723.161

Mă mai poți cunoaște în cadrul atelierelor pe care le susțin. Dă un like la pagina de facebook: artadeatraifrumos și urmărește-mă acolo. Urmează-ți intuiția.

Mulțumesc că mi-ai acordat timpul pentru a mă cunoaște.

Roxana Juverdeanu
Trainer și Consilier în transformare interioară
Creatoare de practici pentru cunoașterea și dezvoltarea sinelui.
Maestru Reiki.
0726.723.161