Stăpânește-ți emoțiile

Știi ce te poate ajuta într-un moment în care ți-ai pierdut firea sau te-ai pierdut cu firea? Știi ce te poate ajuta să îți schimbi atitudinea interioară, una dintre cele mai mari puteri personale? Capacitatea de a-ți gestiona emoțiile. Și asta se învață.

Inteligența emoțională este lucru despre care nu ne spune nimeni acasă sau la școală. Este un lucru de care afli atunci când vrei să te dezvolți, când decizi să ai succes, să ai relații împlinitoare, când decizi că tu vrei să ai stăpânire asupra lumii tale interioare. Atunci când decizi că vrei să ai o viață împlinită.

Desigur, de multe ori aceste hotărâri le luăm într-un moment în care ne împotmolim, sau suferim. Să știi că este perfect normal. Viața nu vine cu instrucțiuni de folosire, iar noi suntem setați de societate în anumite direcții și de aceea, până ce tu nu preiei frâiele vieții tale în mod conștient și a lumii tale emoționale, lucrurile vor merge pe pilot automat. Privește în jur și vezi rezultatele unei lumi care trăiește pe pilot automat.

Nu este cazul să rămâi într-o stare de neputință sau de respingere. Astea te vor ține și mai mult bolcat/ă acolo unde ești și unde nu-ți place și suferi. Lucrează cu tine și află că, unele ajustări emoționale, pot crea mari transformări în viața ta, pe toate planurile

Mai jos ai extras din una dintre conferințele susținute de mine în Cluj pe tema gestionării emoțiilor negative. Asta te poate ajuta să mă cunoști mai bine și să înțelegi ce stil am ca și consilier emoțional.

Câteva feedback-uri de la cei cu care am lucrat ca și consilier emoțional până acum:

„Îmi place că mă intelegi așa cum sunt, nu mă judeci și mă ajuți astfel încât singură să îmi dau seama unde greșesc și ce ar trebui să îmbunătățesc la momentul actual în viata mea astfel încât să fiu împăcată cu mine însămi...și pentru asta îți mulțumesc! Chiar mi-am îmbunătățit viața de când lucrez cu tine și am multă încredere în mine.” Adriana Germania

„Am avut emoții în a cere ajutorul cuiva pentru a-mi rezolva problemele, dar m-ai convins repede cu stilul tău  deschis de a aborda oamenii și problemele lor din viața de zi cu zi..... spun asta deoarece sunt mulți care în momentul cand îți dau un sfat se cred mult superiori sau dau impresia ca ei le știu pe toate. M-ai ajutat să-mi schimb viața și pentru asta vei rămâne pentru mine mereu o persoană dragă. Recomand cu drag.” Alina, Alba Iulia.

„Îmi place să lucrez cu tine pentru că ești o persoană cu care pot discuta orice despre mine, fără să-mi fie rușine și mă ințelegi foarte bine chiar dacă nu reușesc să  mă exprim clar de fiecare dată. De la tine am înțeles și mi-am lămurit concepte și lucruri importante despre viață și oameni..Ceea ce până să te cunosc și să lucrăm împreună nu se întâmplase, chiar dacă citeam foarte mult și vorbeam cu prietenele. Multumesc pentru tot.” Cosmina Alba Iulia.

„Lucrul cu tine m-a ajutat să fac niște schimbări cu mine. Cea mai importantă a fost să nu mai trăiesc în trecut și să nu mai folosesc trecutul ca pe ceva ce mă împiedică să trăiesc prezentul. Îți mulțumesc! Adriana USA

„Tu ma conduci intotdeauna in directia in care eu fac descoperiri despre mine insami. Eu abia acum incep sa cunosc. Ajung la intelegeri noi despre gandirea, comportamentele, atitudinile  mele.” Loredana Deva.

Cum și unde putem lucra?

Eu locuiesc în Alba Iulia și aici ne putem vedea față în față. Daca nu ești din zonă, putem lucra pe Skype sau ne putem auzi la Telefon. Preferabil ar fi pe Skype ca să ne și vedem. Dar asta hotarâm împreună. Prețul unei ședințe de consiliere individuală este de 60 lei/ora.

Schimbă-ți calitatea vieții! Haide să scoatem cuiul acela care te țintuiește pe loc și-ți blochează viața. Meriți ce este mai bun. Alege ce este mai bun, pentru tine.

Roxana Juverdeanu (fostă Ilea)
Trainer, Consilier inteligență emoțională. Scriitor.

Tel. 0726.723.161
ilea.roxana@gmail.com

Ai întrebări? Folosește formularul de Aici.

 

Adaugă un nou comentariu

Plain text