Proceduri Anticelulitice si Jos Burtica

Descriere procedura

Ai un stil de viață sedentar dar îți dorești să arăți bine? Ai câțiva centimentrii care nu se lasă duși, orice dietă ai urma? Celulita te deranjează și nu știi ce metode să încerci?

Îți propun pachetele și ședințele Anticelulitice/Jos Burtica Gold și Platinum de la Centrul Estetica, care se adresează problemelor menționate mai sus. Aceste pachete conțin o serie de proceduri care, combinate, duc la rezultate foarte bune. 

Pachetul Gold Anticelulitic/Jos Burtica conține 20 de proceduri:

  • 10 ședinte cu aparatură reducătoare: cavitație, lipolaser sau radiofrecvență de 30 min. fiecare.
  • 10 ședințe împachetare tunel cu infraroșu a câte 30 min fiecare.

Preț pachet de 10 ședințe: 1150 lei, pentru reducerile și promoțiile lunare, contactează-mă la 0726723161.

Pachet Anticelulitic/Jos Burtica Platinum conține 30 de proceduri:

  •  10 ședinte cu aparatură reducătoare: cavitație, lipolaser sau radiofrecvență de 30 min. fiecare.
  •  10 ședințe presodrenaj limfatic cu durata de 30 min.
  •  10 ședințe împachetare tunel cu infraroșu a câte 30 min fiecare.

Preț pachet de 10 ședințe: 1450 lei, pentru reducerile și promoțiile lunare, contactează-mă la 0726723161.

Cavitația/Lipolaserul/Radiofrecvența realizează lipoliza, un procedeu de „stoarcere” a celulei grase de conținut. Cavitația folosește ultrasunetul, lipolaserul, unda luminoasa iar radiofrecvența, undele radio. Toate acestea combinate ajută la diminuarea celulitei și la obținerea unei estetici frumoase a zonei tratate. Combinăm apoi cu presoterapie și tunelul cu infraroșu care consumă grăsimile și elimină toxinele din ceea ce au „stors” procedurile reducătoare.

Presoterapia este una dintre cele mai bune metode de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scăpa de picioarele grele și umflate. Are efect de slăbire, ajutand la reducerea cantității de apă acumulate în organism.

Tunelul cu infraroșii. Datorită căldurii pătrunzătoare generate de razele infraroşii, este activat procesul de ardere a grăsimilor. Se ard aproximativ 400 calorii în doar 30 minute de tratament cu raze infraroşii și se elimină apă și toxine.

Tratamentele sunt non-dureroase şi non-invazive pentru organism, producând rezultate excepţionale în materie de slăbit şi pentru sănătate, în general.

 

Contraindicatii

Contraindicații găsești apăsând aici.

Preturi

Prețuri găsești aici.