Iubește-ți Formele

Celulită, Burtică, Vergeturi, toxine, Stres? Da, toate sunt prezente în viața noastră și toate ne afectează, pe noi și pe corpul nostru.

Putem să ne lăsăm învinse de ele sau putem apela la Remodelarea Corporală. Singura soluție care dă rezultate foarte bune și din punct de vedere estetic. Cu ochiul liber se va observa diferența și o vei putea și tu vedea în oglindă. Centimetrii în minus, aspect mult îmbunătățit, tonus. 

Numele meu este Roxana Ilea și sunt în domeniul Remodelării Corporale de peste 7 ani. Sunt specializată în proceduri anticelulitice de profunzime, de reducere a grăsimii abdominale și atenuare a vergeturilor. Am făcut nutriția special ca să înțeleg cât mai bine cum funcționează corpul și cum pot să folosesc aparatura cât mai eficient pentru ca tu să obții corpul pe care să-l iubești.

Îmi desfășor activitatea la Centrul Estetica din Alba Iulia care oferă:

  • Servicii de Remodelare Corporală dedicate doamnelor și domnișoarelor și 
  • Cursuri Dedicate Maseurilor sau Pasionaților de masaj, care își doresc să aprofundeze tehnicile de masaj, să învețe altele noi (cum ar fi masajul de relaxare cu bambus sau masajul anticelulitic cu bambus și masajul cu roci vulcanice), precum și alte moduri de a-și îmbunătăți activitatea: comunicarea cu clientul, amenajarea spațiului, achiziționarea materialelor necesare, etc.

Sunt foarte pasionată de ceea ce fac. Merg la cursuri și specializări periodic și sunt mereu interesată de ultimele apariții în materie și de tehnici noi. 

Îmi place foarte mult cum se luminează fața unei cliente când vede diferențele de aspect și când îmi arată cu satisfacție cât ii sunt de largi hainele. Tocmai această senzație de bine pe care o experimentezi când îți plac iar formele tale, m-au făcut să renunț la cariera mea în domeniul bancar și să mă specializez în proceduri de remodelare corporală. Îmi place să fac parte din acest proces de transformare și de bucurie. Cât este de bine să îți placă cum arăți!

Ce înseamnă o ședință de Remodelare Corporală la Centrul Estetica cu Roxana Ilea?

Am creat un cadru plăcut, armonios în care să pășești cu drag și cu ajutorul căruia să uiți de lumea de afară. Vreau ca salonul să fie colțișorul tău special pentru că lucrez doar cu o clientă odată, unde să te relaxezi, să faci ceva doar pentru tine cât timp aștepți să ți se execute procedurile. Beneficiezi de WI-Fi gratuit, TV si de cărți..

Programările vor fi mereu respectate, nu vei aștepta să fii preluată, nu te vei întâlni cu altă clientă la intrare sau ieșire și nu te va deranja nimeni altcineva. Pentru că, tot salonul îți este pus la dispoziție doar ție. Nu se pune problema de bacșiș, pentru că vei lucra direct cu mine, ba, dimpotrivă, vei beneficia de reduceri la abonamente și pentru recomandări. 

Nu vei avea nevoie de nimic pentru că vei primi gratuit toată lenjeria de unică folosință și apă. Atunci când voi folosi ulei acesta va fi încălzit, la fel și patul de masaj în sezonul rece. Diagnoza corporală este gratuită, la fel și sfaturile pentru schimbări alimentare care să susțină tratamentele făcute. Detalii despre proceduri găsești în dreapta paginii sau aici. Prețuri găsești aici. Contraindicații citești aici.

Programul este:

Luni până Vineri 11.00 - 18.30, 
Sâmbăta, orele 12.00- 16.00
.

Te aștept în Alba Iulia, Calea Moților, nr.7, bl. S1. sc. E, ap. 08, doar cu programare la Tel. 0726.723.161

Ce spun clientele de până acum?

"Aventura mea la Centrul Estetica by Roxana Ilea continuă! Astăzi tunel și lipolaser. Fără prea mult timp la dispoziție și cu destul de putină mișcare, dar grație tehnologiilor moderne din domeniul estetic, am reușit să scap de 2,5 cm burtica și 2,5 kg pe cântar în doar 7 ședințe." Bianca Chirilă, Alba Iulia.

"Pentru prima dată în viața mea, încercată de multe și diverse diete  :), kilogramele nu mă mai sperie. Dupa întâlnirea mea cu Centrul Estetica, mi-am dat seama ca ceea ce îmi arată cântarul, se vede mult mai bine in oglindă, fără să mă înfometez. Aici fac ceea ce îmi place: mă rasfăț, mă relaxez, râd, și la finalul fiecărei ședințe...centimetrii dispar. Multumesc! Recomand cu încredere și căldură!" Eleonora Mermezan, Alba Iulia.

"Alături de Roxana am avut parte de răsfăț (mâârrrr), relaxare maximă și terapie. Masajele ei m-au făcut sa mă simt în al 9 lea cer, mi-au schimbat starea de spirit iar sfaturile ei m-au ajutat sa mă ghidez în viață. Îți mulțumesc pentru tot și o sa revin cu plăcere de câte ori am ocazia! " Adriana Trif, Germania.

Dacă și tu îți dorești să-ți iubești formele, nu mai amâna, sună-mă! 0726.723.161 Voi fi încântată să lucrez cu tine.

Roxana Ilea
Specialist Remodelare Corporala
Tehnician Nutriționist
Consilier Emoțional

 

Adaugă un nou comentariu

Plain text