Garantia Estetica

Reduceri.

La achiziţionarea pachetelor de servicii, pentru fidelitate şi recomandări, beneficiezi de reduceri în bani.

Respect.

La Centrul Estetica din Alba Iulia știm cât este de important timpul tău și, de aceea, serviciile noastre vor dura mereu atât cât este afișat iar programările vor fi respectate întotdeauna.

Intimitate

Lucrăm doar cu o clientă odata pentru ca tu să te simți confortabil și pentru ca toată atenția să-ți fie acordată doat ție.

Diversitate.

La Centrul Estetica ai de unde alege dintr-o varietate de servicii. Pentru că Estetica este locul în care te poți îngriji de aspectul fizic dar în același timp, ai ocazia de a-ți găsi echilibrul interior prin consiliere privată, terapii complementare și dezvoltare personală.

Experiență și calificări.

Avem o experienţa de peste 9 ani în domeniul remodelării corporale, periodic participăm la cursuri, urmărim ce mai apare nou pe piață și ne retehnologizăm salonul.

Mereu în pas cu timpurile.

Suntem mereu în căutarea de noi metode prin care să iți iubești formele.

Satisfacție.

Îți oferim garanția de satisfacție post-vânzare pentru abonamentele și pachetele noastre de servicii. Astfel, dacă pe parcursul desfășurării abonamentului sau pachetului ales de tine dorești să iți schimbi opțiunea, poți face acest lucru fără a pierde valoarea sedințelor rămase din abonamentul anterior și fără penalizări.