Despre

Roxana Juverdeanu este o iubitoare de frumos, de viață și de om. Toată munca ei este reunită sub conceptul "Arta de a trăi frumos". 

Arta de a trăi frumos înseamnă să te cunoști, să te iubești, să te bizui pe tine și pe capacitatea ta de a-ți făuri o viață pe care să o simți frumos. Eu nu cred într-o viață trăită frumos, decât atunci când omul este echlibrat pe toate planurile sale: trup, minte, suflet, plus o practică spirituală. De fapt, cred că acesta este secretul unei astfel de vieți. Corpul, mintea și sufletul, spiritul toate au nevoie să se armonizeze și să participe la o viață trăită frumos. De aceea munca mea acoperă toate aceste aspecte din om. Ea este de:

- Trainer şi Consilier în transformare interioară;

- Creatoare de tehnici pentru cunoașterea și dezvoltarea Sinelui Autentic;

- Scriitor, autoare a cărții „Drumuri către iubire„.

- Tehnician Nutriționist, 

- Specialist în Estetică corporală, 

half_content_me2_0.jpg

„Din 2003 am început să citesc cărți de dezvoltare personală. Pe atunci habar nu aveam despre ce potențial există în noi sau despre faptul că noi aveam capacitatea de a ne schimba viața și de a crea conștient. Atunci eram doar atrasă de dezvoltarea unor abilități.

În 2010 am avut prima experiență spirituală profundă și mi-a luat 8 ani să o pun în practică, să o desăvârșesc, să o transform într-un adevăr în această viața, ca și Roxana.

Am descoperit lucruri incredibile, am trăit experiențe minunate și foarte profunde, ultima fiind la sfârșitul anul 2018 când, timp de 10 zile am optat pentru izolare voluntară, neavând contact cu nimeni din exterior: față în față, telefon, internet sau informație tipărită. Au fost 10 zile de meditație, de conexiuni profunde, de lucrul cu maeștrii iluminați , de desăvârșire a unei călătorii care a început cu ani în urmă. Desigur, călătoria continuă, dar acum mă simt un altfel de Călător.

Să nu crezi că dincolo de ceea ce spun nu există asumare în viața reală, că nu este participare la ceea ce văd în jur. Dimpotrivă. O formă de participare este această misiune de a-i învăța pe ceilalți să ajungă la un nivel superior de ființare și să obțină rezultate palpabile în viața de zi cu zi.”

În tot ceea oferă ca și servicii, Roxana respectă sistemul holistic de evoluție: corp, minte și suflet. Prin Centrul Estetica, acoperă partea de corp: dietă şi nutriţie, slăbire, sănătate și relaxare. Este important să nu ne neglijăm corpul, să îl acceptăm și să îl iubim. Terapia, consilierea și trainingul acoperă partea de minte (carieră, relații și construirea viitorului), urmând sufletul de care ne îngrijim cu ajutorul tehnicilor de eliberare emoțională (conștientizare, iertare, eliberarea trecutului, trasformare interioară, Reiki). 

"Sunt o ființă aflată la rândul său pe calea evoluției, cu suișuri și coborâșuri, care simte dorința de a da mai departe din constientizările, lecțiile învățate din greșeli și eșecuri, bucuria față de viață și frumos, așa cum le înțeleg eu. Mă simt binecuvântată cu fiecare om cu care lucrez și pe care îl întâlnesc, pentru că fiecare îmi atinge sufletul în modul propriu și personal.

Nu este totul roz, nu sunt în fiecare clipă înțeleaptă. Dar, cu o anumită atitudine, poți merge mai departe, dacă asta îți propui. Odată vei înțelege că totul a fost potrivit așa cum s-a întâmplat. Dar asta vezi mai târziu, cu ochii înțelepciunii și a conștientizării.

Au fost momente în viața mea când m-am simțit copleșită, neputincioasă și blocată. Dar nu am renunțat, am luptat. Apoi, treptat, am înlocuit lupta cu înțelepciunea, nerăbdarea cu entuziasmul, neîncrederea cu credința în viață.

Nu a venit nimic fără muncă. Multă lume caută scurtături. Personal, am experimentat că scurtăturile nu rezolvă cauza, ci efectul. Depinde de ceea ce cauți. Acum prefer să merg până la cauză. Așa consider eu că se fac schimbările durabile și veritabile."

Roxana Juverdeanu 
Arta de a trăi frumos.