Despre

Roxana Juverdeanu (fostă Ilea) este Trainer şi Consilier în transformare interioară, Tehnician Nutriționist, Specialist în Estetică corporală, Mestru Reiki, Autor al cărţii "Drumuri către iubire".

 

half_content_me2_0.jpgSe consideră o iubitoare de frumos. Toată munca ei este reunită sub conceptul "Arta de a trăi frumos". Roxana crede că a trăi frumos presupune să nu neglijezi nici un aspect al vieții tale. Corpul, mintea și sufletul, toate au nevoie să se armonizeze și să participe la o viață trăită frumos. Să o creezi, nu să te lupți, cu ceva sau cineva, pentru ea. Tu ai dreptul de a fi.

Chemarea către lucrul cu oamenii a venit odată cu depașirea mai multor situații dificile din viața sa. Atrasă de propria transformare interioară, Roxanei îi place să dea mai departe un mod practic de a evolua și de a te transforma.

De ce să faci ceva, de ce să înveți, să te schimbi, să evoluezi? "Viața este în continuă trasformare, prin urmare și tu. Poți să fii conștient de aceste transformări, sau te poți simți o victimă a ritmului vieții. Dar, dacă dorești să îți creezi un viitor anume și dacă ai o viziune pentru tine, atunci poți lucra conștient la dezvoltarea ta și a vieții tale. Nu, nu trebuie! Numai dacă tu simți nevoia sau dacă îți doreşti."

Roxana mai practică, de asemenea, metode de eliberare emoțională și de iertare, cum ar fi "Călătoria" de Bradon Bays, Regresia în viețile anterioare, etc.Toate tehnicile și metodele folosite de Roxana sunt testate și trăite de ea, în plan personal și profesional.

În tot ceea oferă ca și servicii, Roxana respectă sistemul holistic de evoluție: corp, minte și suflet. Prin Centrul Estetica, acoperă partea de corp: dietă şi nutriţie, slăbire, sănătate și relaxare. Este important să nu ne neglijăm corpul, să îl acceptăm și să îl iubim. Terapia, consilierea și trainingul acoperă partea de minte (carieră, relații și construirea viitorului), urmând sufletul de care ne îngrijim cu ajutorul tehnicilor de eliberare emoțională (conștientizare, iertare, eliberarea trecutului, trasformare interioară). 

"Sunt o ființă aflată la rândul său pe calea evoluției, cu suișuri și coborâșuri, care simte dorința de a da mai departe din constientizările, lecțiile învățate din greșeli și eșecuri, bucuria față de viață și frumos, așa cum le înțeleg eu. Mă simt binecuvântată cu fiecare om cu care lucrez și pe care îl întâlnesc, pentru că fiecare îmi atinge sufletul în modul propriu și personal.

Nu este totul roz, nu sunt în fiecare clipă înțeleaptă. Dar, cu o anumită atitudine, poți merge mai departe, dacă asta îți propui. Odată vei înțelege că totul a fost potrivit așa cum s-a întâmplat. Dar asta vezi mai târziu, cu ochii înțelepciunii. Au fost momente în viața mea când m-am simțit copleșită, neputincioasă și blocată. Dar nu am renunțat, am luptat. Apoi, treptat, am înlocuit lupta cu înțelepciunea, nerăbdarea cu entuziasmul, neîncrederea cu credința.

Nu a venit nimic fără muncă. Multă lume caută scurtături. Personal, am experimentat că scurtăturile nu rezolvă cauza, ci efectul. Depinde de ceea ce cauți. Acum prefer să merg până la cauză. Așa consider eu că se fac schimbările durabile și veritabile."

Roxana Juverdeanu (fostă Ilea)
Arta de a trăi frumos.