Consiliere emotionala

Transformare interioară este numele dat de mine procesului de vindecare, conștientizare și de creștere a fiecăruia dintre noi.

Această transformare se realizează sub forma consilierii. Prin această consiliere îmi propun să susțin un spațiu în care oricine poate să întreprindă o asemenea călătorie interioară, de la zbucium, boală, pierdere și nesiguranță, la o viață împlinitoare, îmbelșugată, armonioasă.

Această consiliere se poate realiza pe plan:

- mental-emoțional sau/și

- pe plan spiritual și energetic prin tratamente, echilibrări și inițieri.

Pot susține un spațiu pentru transformarea cuiva de la nivelul fizic până la nivelul spiritual.

Dacă ai găsit în sufletul tău o chemare spre „altceva”, dacă ai un sentiment că viața este mai mult decât ceea ce vedem în jur, dacă te-ai săturat de neputință, dacă ai citit multe cărți de dezvoltare personală și spirituală și vrei să le pui în practică, această consiliere poate fi ceea ce cauți.

Bineînțeles, doar tu poți ști dacă acest tip de consiliere este ceea ce cauți. Viața se trăiește prin deschidere, autocunoaștere, experimentare, realiniere, prin schimbarea direcției atunci când este necesar. Viața se trăiește, nu doar se „supraviețuiește”.

Mi-a plăcut o expresie a unei cursante de-ale mele când a spus: „Tu m-ai învățat cum este să mă simt vie.” Ce bucurie să fac parte din aceste minunate călătorii și deveniri ale voastre, ce onoare!

De multe ori, această chemare a sufletului nostru devine evidentă atunci când ne îmbolnăvim sau ni se întâmplă ceva ce ne blochează. Atunci abia, zgomotul mental încetinește și noi putem percepe vocea sufletului nostru. Provocarea în acest stadiu, este frica care vine odată cu boala/situația traumatizantă. Am lucrat cu cursanți care au trecut prin boli provocatoare, inclusiv cancer. Suntem învățați să ne poziționăm atât de greșit față de boală și față de încercările vieții, încât murim fără să fi trăit cu adevărat. Tu vrei să te simți viu/vie?

Transformarea interioară înseamnă o cale prin care să simți că trăiești, o cale prin care să construiești o relație cu viața, cu tine, o cale de a descoperi ce suntem dincolo de corp și de minte. Este un demers al sufletului, un demers spiritual,o incursiune spre Dumnezeu, nu acela creat de religie, ci înspre Cel Adevărat care ne iubește și când greșim sau nu știm. Transformarea interioară este un nou mod de a fi religios, înțelept, iubitor, o cale spre un Om Nou.

De ce cred eu, Roxana Juverdeanu că pot face asta? Știu și Simt cu toată ființa mea că aceasta este calea mea: aceea de a fi Creatoare de practici pentru Cunoașterea și Dezvoltarea Sinelui și de a susține un  spațiu în care aceste practici să se poată pune în practică.

Din 2003 am început să citesc cărți de dezvoltare personală. Pe atunci habar nu aveam despre ce potențial există în noi sau despre faptul că noi aveam capacitatea de a ne schimba viața și de a crea conștient. Atunci eram doar atrasă de dezvoltarea unor abilități.

În 2010 am avut prima experiență spirituală profundă și mi-a luat 8 ani să o pun în practică, să o desăvârșesc, să o transform într-un adevăr în această viața, ca și Roxana. 

Am descoperit lucruri incredibile, am trăit experiențe minunate, ultima fiind la sfârșitul anul 2018 când, timp de 10 zile am optat pentru izolare voluntară, neavând contact cu nimeni din  exterior: față în față, telefon, internet sau informație tipărită. Au fost 10 zile de meditație, de conexiuni profunde, de lucrul cu maeștrii iluminați , de desăvârșire a unei călătorii care a început cu ani în urmă. Desigur, călătoria continuă, dar acum mă simt un altfel de Călător.

Să nu crezi că dincolo de ceea ce spun nu există asumare în viața reală, că nu este participare la ceea ce văd în jur. Dimpotrivă. O formă de participare este această misiune de a-i învăța pe ceilalți să ajungă la un nivel superior de ființare și să obțină rezultate palpabile în viața de zi cu zi.”

Spiritualitatea nu înseamnă renunțare și izolare, ci și participare conștientă, transformare și construire în lume. Dacă ai simțit ceea ce am scris aici și consideri că vrei să explorezi mai mult, putem să ne întâlnim pentru o ședință de consiliere în transformare interioară.

A plăti pentru consiliere/spiritualitate nu este ciudat, ci este modul tău de a face efortul necesar vindecării tale, nefiind o victimă care trebuie salvată, ci o ființă care este implicată în propriul proces de vindecare.Este dovada că putem să evoluăm prin conștientizare, nu doar prin suferință. 

Eu locuiesc în Alba Iulia unde consilierea se poate desfășura față în față. Dacă nu ești din Alba Iulia sau nu poți ajunge, ne putem vedea virtual, pe ce cale alegem împreună. Tarif: 110 lei/oră. Telefon contact: 0726.723.161

Mă mai poți cunoaște în cadrul atelierelor pe care le susțin. Dă un like la pagina de facebook: artadeatraifrumos și urmărește-mă acolo. Urmează-ți intuiția.

Mulțumesc că mi-ai acordat timpul pentru a mă cunoaște.

Roxana Juverdeanu
Consilier emoțional, spiritual și energetic.
Creatoare de Practici pentru Cunoașterea și Dezvoltarea sinelui.
Maestru Reiki.
0726.723.161